onsdag 8. juni 2011

A Night at the Opera

Westerdahl viste frem sine eksamensfilmer i dag. Det var spennende å se, noe hadde potensiale, men mest ræl. I flere av filmene som ble vist hadde internett blitt en naturlig del av mise-en-scenen – slik som en telefon er. Man brukte internett - ikke pga en symbolsk verdi, men på grunn av en realistisk verdi. Det er jo en spennende utvikling. Ikke noe mer Varg Veum som sitter inne i en garasje med den tykkeste gutten i Norge, fordi tjukken tilfeldigvis er en av Bergens beste hackere.


Hvilke historier har vi derfra? Vi har om han som hadde sin første offentlige visning av kortfilmen sin, og først da oppdaget han at det var en lydbom i bildet. Han sa han skulle hjem å skyte seg. Vi håper han ikke gjør det, for der var det potensiale for noe fremtidig bra.

Vi har om hun som besvimte - det var nemlig veldig varmt og klamt i dag. En jente hadde ikke spist nok, og i tillegg hadde drukket litt mer enn hun  burde. Hun ble plutselig litt kvalm og det sortnet i sirkler i øynene hennes. Hun falt ned på gulvet. Showet ble satt på pause. Over høytaleranlegget var det en nervøs stemme som spurte om det var en lege i salen og folk skreik i panikk. Så gikk det to sekunder.
-Det gikk visst greit med henne. Ikke glem at baren er oppe til halv to!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar